Stresscoaching

Focus op de oorzaak voor een leven met meer rust en zelfvertrouwen.
Je ambities nastreven zonder opgebrand te raken.

Balans in de wereld van alledag.

Welke ballen houd jij in de lucht?
Welke ballen wil je hoog blijven houden en wat is de prijs die je daarvoor hebt betaald?

Misschien heb je eerder een burn-out gehad.
Of ben je nu op een punt waar je je afvraagt hoe je het elke dag weer voor elkaar moet krijgen.

Wat zeker is, is dat je over grenzen bent gegaan zonder dat je wist dat je ze had.
Je hebt alles gegeven, gestreden en het maximale uit jezelf en de situatie gehaald.

Als we heel eerlijk zijn, is jouw tank leeg. En zit je vast.
In je lichaam, in je hoofd en in je leven.

De oplossing lijkt makkelijk, maar de keuze maken enorm lastig.
De energie weer ergens terugvinden, daar waar je het ooit of bij iemand hebt achtergelaten.

Ik help je op weg en het overzicht weer te vinden.
Maar het besluit richting verandering begint bij jouw besluit.
En die van jou alleen.

Van externe druk naar interne rust.

Stressproblemen komen in verschillende varianten en stadia.
Waar jij je nu bevindt is bepalend in welke route het beste is om te nemen.

Je laten begeleiden door een iemand met dezelfde ervaring als jij, staat niet gelijk aan de beste hulpverlening. Maar wie bijna verdrinkt pakt de eerste reddingsboei binnen handbereik.
De vraag is, hoe lang je blijft drijven.

Stresscoaching is geen samenraapsel van losse methodieken of een online cursus waar je halverwege mee kapt. Het is maatwerk en vereist competentie in samenhang met jouw persoonlijke waarden en levensprincipes.

Voor elke fase zijn er verschillende mogelijkheden.
Zo zijn er betaalbare coachpakketten waarin al snel meer rust en overzicht wordt gecreëerd. Voor begeleiding van psychische klachten op een diepere laag is psychosociale counseling de betere optie.

Model-3
bg 3
Rodney

"De reden was mijn overgewicht, chronische zenuwpijn in mijn rug en been. Maar ook langer vitaal willen blijven door de geboorte van mijn zoontje terwijl ik niet meer de jongste ben. Ik vind het mooie aan Baltasar dat hij me een spiegel heeft voorgehouden zonder daarbij te oordelen.

Tijdens het gehele traject heeft hij me doorlopend handvatten gegeven. Mijn bewustzijn over voeding en leefstijl is hierdoor enorm ontwikkelt en inmiddels volledig ingebed in mijn leven.

Het resultaat mag er dan ook zeker zijn, ik ben ruim 27 kilo afgevallen en voel ik me fitter en vitaler dan ooit! De zenuwpijn is niet helemaal weg, maar wel minder geworden. Als ook de klachten in mijn rug. Dus hopelijk hoef ik niet meer terug te komen!"

Rodney Puts

Branch Manager SecurCash Nederland
Renate

"Het traject met Baltasar heeft mij laten inzien dat het probleem niet altijd mijzelf lag. Hij heeft mij met humor en geduld laten inzien dat alles een balans is. In mijn geval is het op tijd rust nemen en mijn oogkleppen afzetten.

Momenteel kan ik beter inschatten wanneer ik te veel hooi op mijn vork neem. Ik doe vaker een stapje terug. Hierdoor ben ik minder chaotisch, fitter en lukt het beter om resultaten te boeken met sporten.

Baltasar is oprecht en geïnteresseerd. Hij denkt mee om met jouw eigen "imperfecte methode" je gewenste resultaten te bereiken. Een nieuw inzicht en een bevestiging krijgen op wat ik eigenlijk al wist heeft toch het extra duwtje in de rug gegeven."

Renate Voorhorst

Application Specialist Digital Textile
Ien Schollaerts

"Ik zat een tijdje wat minder in mijn vel, werkte te hard, leefde niet zo gezond als ik zou willen. Ik werd via mijn huisarts doorverwezen naar Baltasar.

Hij heeft op een vriendelijke, concrete, duidelijke en respectvolle manier mij uitgedaagd om veranderingen te bewerkstelligen die bij mij pasten. Ik voelde daarbij steun, aanmoediging en geloof in mij. Er was vanaf het eerste moment vertrouwen tussen ons. Ik kon mezelf zijn in onze gesprekken en voelde me begrepen.

In een paar maanden tijd is er bij mij veel in positieve zin veranderd. Ik zit beter in mijn vel, voel me vitaler en gezonder. Ik wil Baltasar aanbevelen omdat hij een aardig iemand is, een man met vakkennis, die dit op een oprechte, open en vertrouwenwekkende manier in de praktijk brengt.
"

Ien Schollaerts

Ondernemer, Relatietherapeut en -supervisor