Wat mijn leven zin geeft.

Hai! Ik ben Baltasar Tieskens (1979), gediplomeerd Vitaliteitscoach en Life Coach regio Nijmegen / Arnhem.

Ik richt me op jou als twintiger of dertiger die gedoe ervaart met alle mogelijkheden en keuzes die de maatschappij op je afvuurt en de lat hoger ligt dan ooit.

Ik help je richting vinden in de zoektocht naar wie je bent, wat je uit het leven wilt halen en hoe je daar komt.

Je zou eens moeten weten

Voor mijn 30e had ik het al gemaakt. Ik stond als sterrenchef aan het hoofd van een keukenbrigade, zeg maar gerust dé ideale binnenkomer op verjaardagen en feestjes. Ik had een auto van de zaak, een eigen huis en met mijn kop op tv en in magazines. Leuk voor de buitenwereld, maar uiteindelijk minder voor mezelf.

Ik was te zwaar en allesbehalve fit. Maar wat me echt ongelukkig maakte was de immense druk bovenop de hoge eisen die ik stelde aan mezelf. Ik had het gevoel het overzicht kwijt te raken en voelde de onrust door mijn lijf gieren. Onrust over mijn werk maar ook over mijn gezondheid.

Omdat ik zo'n betrokken werknemer wilde zijn, nam ik zelfs ontslag om vervolgens op eigen kosten voor de tweede keer in mijn leven Burn-out te geraken. 'Work hard-play hard' was duidelijk niet aan mij besteed.

Over Baltasar Tieskens
Baltasar_Over mij_life
Voorbij de oppervlakte

Onder begeleiding kreeg ik duidelijk wat voor mij belangrijk is en er echt toe doet. Het is een reis gebleken waarbij mijn interesse voor de mens is komen boven drijven met een zoektocht naar wat een vitaal en zinvol leven nou eigenlijk betekent. 

Alleen de focus op een gezonde leefstijl was voor mij te oppervlakkig. Beter voor mezelf zorgen was vooral het middel om te proberen meer uit het leven te halen dan ik deed.

Ik maakte wandeltochten in de natuur niet om de prestatie, maar om mijn lichaam te laten weten dat het wilt leven. Ik vond weer richting zonder verdwaald te raken in alle mogelijkheden. Ik durfde keuzes te maken die mijn waarden complimenteren en haalde de band aan met mensen die voor mij belangrijk zijn.

Vitaliteit is datgene te leven wat het leven de moeite waard maakt. Voor mij het vaderschap, kwetsbaar mogen zijn en mijn werk zo gaan inrichten dat ik iets ging doen waar ik goed in ben én tegelijkertijd kan bijdragen aan de wereld.

complete integratie coaching

Ik ben nu 8 jaar volledig zelfstandig coach. Ondertussen heb ik 175+ trajecten begeleid. Ik hanteer in mijn werkwijze het best beschikbare wetenschappelijke bewijs in combinatie met jouw levensprincipes.

Een integrale en oplossingsgerichte aanpak gericht op fysiek, mentaal én emotioneel floreren, zodat je door de bomen het bos weer gaat zien en die focus en energie weer krijgt waar je zo behoefte aan hebt.

Ik heb het pad bewandeld, ben op mijn bek gegaan, me laten gebruiken en in veel valkuilen gestapt. Juist daarom kan ik je helpen verder te komen en meer uit het leven te halen. Ik heb er zelfs mijn missie van gemaakt.

Ik ontmoet je graag.

IMG_6431