Veelgestelde vragen - Vitaalkracht jaartraject

In het begin zijn meer contactmomenten nodig dan aan het einde van het traject. De prijs blijft echter hetzelfde en ben je flexibel om afspraken in te plannen naar jouw behoefte. Daarbij zit er een aantrekkelijke korting op de sessieprijs dan wanneer je losse sessies afneemt.

Daarnaast vindt de meeste gedragsverandering plaats over een periode van minimaal een jaar. Jezelf langer committeren zorgt ervoor om datgene wat je bereikt hebt, ook kunt behouden.

Het Vitaalkracht jaartraject bestaat uit 20 coachsessies van 75 minuten. De sessies zijn los in te plannen naar jouw behoefte.

De Vitaalkracht coachsessies blijven geldig zolang het jaartraject loopt plus 12 maanden extra looptijd ná de laatste incasso.

Nee, coaching is en blijft mensenwerk. De verantwoordelijkheid voor het bewaken van de tijd ligt bij mij. Soms is het namelijk nodig om iets uit te diepen als de situatie daarom vraagt. De eventuele extra tijd is de service die ik je verleen als je het Vitaalkracht jaartraject bij me afneemt. 

Bepaalde problemen duren langer dan je zelf wilt, maar zijn achteraf verklaarbaar dat het langer de tijd nodig heeft gehad om te doorbreken.

Het jaartraject geeft ruimte voor een compleet integrale aanpak waarin naast de coaching (mentaal) ook een deel Lichaamswerk (fysiek coachen) zal zijn. Het resultaat? Dat hetgeen wat je zorgvuldig in de sessies hebt opgebouwd, ook stormbestendig blijft als je opnieuw met tegenslag te maken krijgt.

In elke agenda uitnodiging die je ontvangt, staat tussen haakjes het cijfer in welk sessienummer we zitten.

Nee, tenzij er gegronde en ethische redenen zijn waardoor je het traject niet zou kunnen hervatten. Een (gevoel van) terugval betekent juist dat je de coaching zou moeten hervatten, ook omdat je daarmee juist erkent dat je daarvoor succesvol bent geweest.

Nee, de incasso’s stoppen automatisch na 12 termijnen. Er zal nooit zonder jouw toestemming een (stilzwijgende) verlenging plaatsvinden.